Monday, March 30, 2015

Fire to Fight Cold/ Огонь побеждает холод.


Coat/ пальто: J Crew
Pants/ брюки: Juicy Couture
Boots/ сапоги: La Canadienne
Bag/ сумка: Dooney & Bourke
Scarf/ шарф: Next
Beret/ берет: old
Gloves/ перчатки: old

Lipstick/ помада: Clinique Chubby Stick Intense in Cunkiest Chili

Do you ever find yourself trying to stay warm by wearing a "hot" color instead of many layers? I definitely do, may be that's the reason I catch cold so often?

But I seriously CAN'T wear those winter coats any more. I've been wearing them since October which makes it 6 month by now. The only ones I am not dreading so far are the yellow coat from the previous post and this bright orangy red one. That's probably because the yellow one is associated with sun, and this one - with fire!

The color is truly interesting: it is not orange, nor it is red. I would rather call it "Fire" - I don't know if this color name even exists but it is so true!

And call me crazy, but it did keep me warm at around 0 degrees!

P.S. My hair has been looking really dreadful recently, it is in a serious need of a good trim!

Бывает ли с вами такое, что в холодную погоду, вместо кучи слоев теплой одежды, вы надеваете что-то полегче, но яркого, теплого, и даже горячего цвета? Я, безусловно, часто этим грешу. Может, потому я в последнее время так часто простужаюсь ...

Но я честно-честно больше не могу носить зимние пальто! Они у меня в ходу с октября месяца, а это - пол года! Вот я для себя и решила: пока не потеплеет, оставляю только желтое пальто из прошлого поста и вот это - ярко-красное. Просто-напросто, желтое ассоциируется с солнцем, а красное - с ОГНЕМ!

Причем это пальто - он даже не красное, и не оранжевое, а что-то среднее. Оно напоминает именно пламя огня - живое, горячее пламя. И мне в нем ТЕПЛО!

P.S. Последнее время мои волосы напоминают не то старую мочалку, не то половую тряпку, и явно требуют хорошей стрижки!

No comments:

Post a Comment